Aloë Vera: Anders dan andere producten

Aloë Vera is van nature in staat om door de bovenste huidlaag heen te dringen, waardoor de genezende en vochtinbrengende eigenschappen van de plant zeer diep kunnen penetreren. Dit resulteert in een intensieve, diepe verzorging van de huid in tegenstelling tot een “cover-up” bij de meeste andere huidverzorgingsproducten. Lees meer...

Meest verkochte producten

Weetjes

Wist je dat er ongeveer 324 verschillende aloe planten bestaan?

Er zijn ongeveer 324 verschillende aloe planten. De veruit meest waardevolle plant voor het menselijk welbevinden is de Aloe Vera, ofwel de "Ware Aloe" met de botanische naam Aloe Vera Barbadensis Miller. Wij gebruiken dan ook enkel het 100% pure sap van de Aloe Vera Barbadensis in onze producten.

Lees meer →

Nieuws

Wintertijd = Scrubtijd!

Om van onze dode huidcellen af te geraken, gebruiken we best een scrub. Door te scrubben haal je eigenlijk aan de bovenkant van je huid een laagje weg en gaat er een seintje naar de actieve huidcellen om meer cellen aan te maken. En de nieuwe cellen zitten vol voeding voor je huid. Nog belangrijk om te weten: Je huid haalt veel meer voordeel uit haar verzorgingsproducten (dag- en nachtcrèmes, serums en maskers). De actieve stoffen uit je verzorgingsproducten komen zo sneller en dieper in de huid en kunnen zo beter hun werk doen. Onze scrub op basis van Aloë Vera is een absolute aanrader. Het is een heel milde scrub en is goed voor je huid. Hij is verkrijgbaar in 100ml en 250ml.

Lees meer →