Al van mijn 21ste ben ik aan de slag in de cosmeticasector. Ik werkte er voor vooraanstaande huizen en kon er met mijn vurige passie voor schoonheiden een gezonde huid aan de slag.

Door mijn voorliefde voor natuurlijke producten en ingrediënten ging ik samen met cosmetische specialisten op zoek naar een verzorgingslijn met pure en zuivere actieve ingrediënten. Ik ben heel trots dat mijn jarenlange passie en ervaring resulteerden in de formules van onze Aloë Vera-lijn.

Onze producten zorgen voor een optimale verzorging, brengen de huid in een goede conditie en pakken alle gekende oorzaken van huidveroudering op een natuurlijke manier aan. Met Aloë Vera bereik je het toppunt van schoonheid.

Aloë Vera Products ontwikkelt, produceert en verdeelt huidverzorgingsproducten op basis van het 100% pure Aloë Vera ingrediënt. Door de formule met puur Aloë Vera concentraat en actieve werkstoffen, is er een zeer complete maar compacte verzorgingslijn op de markt gebracht met het oog op een intensieve, diepe verzorging van de huid. Het resultaat is een verjongingsproces van de huid door nieuw en gezond weefsel in snel tempo op te bouwen. De verkoop van de producten gebeurt via de webshop (www.aloevera-products.be) en via homeparties, waar ook huidanalyses worden aangeboden.

Indien je iemand kent die hierin interesse zou hebben, mail naar anja@aloevera-products.be


← Terug naar overzicht