NIET OP DIEREN GETEST

Anders dan andere producten

Aloë Vera is van nature in staat om door de bovenste huidlaag heen te dringen, waardoor de genezende en vochtinbrengende eigenschappen van de plant zeer diep kunnen penetreren. Dit resulteert in een intensieve, diepe verzorging van de huid in tegenstelling tot een “cover-up” bij de meeste andere huidverzorgingsproducten. 

In de huid versterkt Aloë Vera de acties van een proteolytisch enzym

Hierdoor wordt het natuurlijke proces van celdeling en het afstotingsproces van dode cellen en weefsels versneld. Dit resulteert in een verjongingsproces van de huid door nieuw, gezond weefsel in sneltempo op te bouwen. Ook wordt de productie van de fibroblast cellen met 6 tot 8 keer versneld, waardoor de huid meer collageen aanmaakt en terug steviger wordt.

Aloë Vera verzorgt en verbetert alle huidtypes    

Door de diepgaande reinigende werking van de plant, het afstootproces van dode huidcellen en het schoonmaken van de poriën, worden onzuiverheden afgevoerd.Aloë Vera verzorgt en verbetert alle huidtypes

Verder ontgift Aloë Vera de huid door afval- en gifstoffen te verwijderen en tegelijk intensief te voeden met een enorme hoeveelheid vitaminen, mineralen, aminozuren en antioxidanten.

Omdat Aloë Vera een vetplant is, helpt het ook bij het behoud van de natuurlijke hydraterende stoffen in de huid, waardoor het verdampingsproces vertraagd wordt en zelfs vocht uit onze omgeving opgenomen wordt. 

Samenvatting

  • Verjongt de huid door de celdeling te versnellen, dode huidcellen af te stoten en nieuwe weefsels op te bouwen.
  • Vertraagt het verouderingsproces en biedt een oplossing voor de onzuivere huid door de extreme ontgiftende en reinigende werking.
  • Vermenigvuldigt de productie van fibroblastcellen met 6 tot 8 keer. Natuurlijke hydratatie en vertraging van het verdampingsproces.
  • Extreme voeding boordevol vitaminen, mineralen, aminozuren en antioxidanten.
  • Helpt zowel de onzuivere huid als de rijpere huid en de probleemhuid (met eczeem, couperose,...).