Gratis huidanalyse in 10 vragen

Doe de test: welk huidtype heb jij?

Weet je niet welk huidtype jij hebt? Doe dan deze gratis huidanalyse en krijg advies over welke producten bij jou passen. 

Vul onderstaande enquête zo goed mogelijk in en klik dan op ‘bekijk advies’ (onderaan). Hierna kom je terecht op jouw persoonlijke resultatenpagina. Hier staan ook de geadviseerde producten opgesomd, die je makkelijk online kunt aankopen. 

Klik aan wat voor jou van toepassing is:

Na het zonnen ziet mijn huid er

Na een warme douche of bad

Mijn neus voelt dikwijls:

Als ik in de huid aan de bovenkant van mijn hand knijp:

In mijn gezicht heb ik dikwijls last van:

Mijn haren was ik meestal met:

Na zwemmen, voelt mijn gelaat:

Wanneer ik met mijn vingertoppen over mijn voorhoofd wrijf, voelt deze:

Wanneer ik een reinigingsproduct toepas op mijn gelaat:

Mijn huid:

Naam
Email
Telefoon

Elk huidtype heeft verschillende eigenschappen

JE HUIDVERZORGING MOET HIER PERFECT OP AFGESTEMD ZIJN.

Verschillende huidtypes hebben verschillende behoeften. En het ene huidtype heeft meer verzorging en aandacht nodig dan het andere. 
 
Het is cruciaal om je huidtype te kennen of te weten te komen, zodat je je huidverzorging daar op kunt afstemmen. Geen makkelijke opdracht, omdat elke huid anders is en verandert in de loop van de jaren. Maar dankzij deze korte test lukt het je zeker om de juiste producten voor jouw huidtype te achterhalen. Dus aarzel niet en doe de test!

Langer een stralend mooie huid

Met ouder worden veranderen ook de behoeften van jouw huid. Er zijn heel wat factoren die het verouderingsproces beïnvloeden, maar ook de verminderde activiteit van de huidcellen heeft ermee te maken. Maar met de juiste verzorging kan je je huid gegarandeerd langer mooi en jong houden. Dus laat de kracht van aloë vera werken en probeer onze producten uit, want je gaat versteld staan van de resultaten.